Amerikaanse roulettestrategie

De meeste mensen zullen gokken zien als een vorm van ontspanning en een uitlaatklep om een ​​paar moeilijke dagen te vergeten. Gokken is een winstgevende activiteit waarbij winst alleen zichtbaar wordt voor degenen die er toegang toe hebben.

Toen ik 14 jaar oud was, namen mijn ouders me mee op een tweedaagse cruise, het was geweldig; mijn vader zag er altijd een beetje groen uit terwijl mijn moeder me kennis liet maken met de magie van het casino aan boord – het was het begin van mijn liefdesaffaire met roulette. Tien jaar later ben ik nog steeds dol op het roulettewiel, de tractie en opwinding zijn nog niet verdwenen. In die periode van tien jaar heb ik echter een aantal strategieën opgemerkt waarmee mensen de neiging hebben om te spelen – persoonlijk denk ik dat ze het plezier uit het spel halen, maar hey, iedereen heeft het recht om te weten wat zijn opties zijn, toch ?

De meest gebruikte roulettestrategie staat bekend als de Martingale.

Deze strategie is gebaseerd op de theorie dat een losing streak niet lang duurt, dus als je blijft inzetten op een van de twee gelijke kansen (bijv. zwart of rood / odds of even) zal het niet lang duren voordat je wint. De manier waarop u hier echt geld mee kunt verdienen, is door uw inzet te verdubbelen elke keer dat u niet wint. Verward? Doe niet zo! Als ik $ 5 inzet op rood en het lijkt zwart, dan heb ik $ 5 verloren, maar de volgende ronde zet ik $ 10 in op rood – oeps lijkt weer zwart, nu heb ik in totaal $ 15 verloren. Maakt niet uit, ik blijf met de Martingale-theorie verdubbelde ik mijn inzet op dezelfde selectie en dus zette ik $ 20 op rood. Halleluja, het is rood! Ik heb $ 40 gewonnen. Werkt het? Ja, ik wed $ 5 + $ 10 + $ 20 = $ 35; Ik heb $ 5 winst gemaakt. Is het logisch?

Nadat je met de Martingale hebt geworsteld, is de volgende strategie om mee om te gaan de Uber Martingale, eigenlijk beter bekend als de Grand Martingale. Deze strategie werkt op dezelfde manier als de reguliere Martingale, behalve dat je met de Grand Martingale je inzet verdubbelt en een van je oorspronkelijke inzetten toevoegt. Dus na je eerste verlies van $ 5 vermenigvuldig je het tot $ 10, maar je voegt er ook nog een toe, wat nog eens $ 5 is, dus je tweede inzet is $ 15. Als die niet voor jou komt, verdubbel je $ 15 en voeg er een toe, dat is $. 5 om uw derde inzet $ 35 te maken, enzovoort. Dit verhoogt uw winstmarge wanneer u wint.

De beste en slechtste roulettestrategieën

De waarheid is dat ik mensen veel heb zien winnen met deze strategie; ze zijn heel logisch en doen hun werk. Ik heb echter ook mensen veel aan hen zien verliezen omdat ze niet goed plannen; Tafels met een lage limiet kunnen problemen veroorzaken bij het spelen van de Martingale-strategie, omdat ze de kans vergroten dat je de limiet bereikt voordat je wint. Dus als je deze strategie gaat spelen, speel dan aan een tafel met een hoge limiet en begin altijd met een lage inzet.

Dit is niet de enige gebruikte roulettestrategie, maar wel de meest voorkomende. Persoonlijk vind ik alle strategieën een beetje vervelend, behalve de mijne namelijk – favoriete nummers, verjaardagen en het volgen van het gevoel; eerlijk gezegd kun je het niet verslaan.