De strategie die wordt gebruikt bij Roulette

De meeste mensen zullen gokken zien als een vorm van ontspanning en een uitlaatklep om een ​​paar moeilijke dagen te vergeten. Gokken is een winstgevende activiteit waarbij winst alleen zichtbaar wordt voor degenen die er toegang toe hebben.

Dingen om te onthouden bij roulette

Afhankelijk van of je op het Amerikaanse of Europese wiel speelt of niet, zul je merken dat roulette een moeilijk spel is om te winnen, of een gemakkelijk spel. Aangezien Amerikaanse wielen ruimte aan hun wielen hebben toegevoegd, is het veel gemakkelijker om weddenschappen op Europese wielen te winnen, dus zoek ze op als ze beschikbaar zijn. Je speelt tegen een veel lager huisvoordeel, en dit maakt het makkelijker om een ​​werkbaar goksysteem te ontwerpen. Als u echter niet zeker weet hoe u dat moet doen, zijn er verschillende methoden die mensen nuttig vinden aan de roulettetafel.

Hoewel mensen bepaalde inzetmethoden aan de roulettetafel volgen, zijn ze in werkelijkheid meer gebaseerd op waarschijnlijkheid, niet op het spel zelf. Roulette is tenslotte een echt kansspel, dus strategie heeft je tot nu toe alleen gebracht. Het kan echter zijn dat u een systeem vindt dat u comfortabel houdt bij het spelen van roulette, en dat een groot deel van de stress wegneemt die het kansspel met zich mee kan brengen.

De meest gebruikelijke inzetmethode bij roulette staat bekend als het “Martingale”-systeem dat voor het eerst verscheen in Frankrijk in de 18e eeuw. Bij dit systeem start je met een vaste inzet; Zeg $5, want dat is de gebruikelijke minimale inzet aan de roulettetafel. U zet dit bedrag in totdat u verliest, op dat moment verdubbelt u uw inzet continu totdat u wint. Als je eenmaal wint, zet je genoeg in om al het geld terug te krijgen dat je eerder hebt verloren, en nog wat. Zorg ervoor dat u niet de maximale inzet start, want vanaf daar kunt u niet verdubbelen. Er is ook een systeem dat het Anti-Martingale-systeem wordt genoemd, waarbij de gokker de inzet verlaagt nadat hij heeft verloren.

Progressief wedden is ook een vrij algemeen systeem.

Je begint met een vast bedrag in te zetten en elke keer dat je wint, wordt je inzet met dat bedrag verhoogd. Dus als je $ 5 begint te wedden en wint, is je volgende weddenschap $ 10. Win opnieuw, en dat is $ 15. Als je verliest, trek je het oorspronkelijke bedrag af en heb je de volgende weddenschap.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de inzettechnieken die andere amerikaans roulette gebruiken. Maar als je eenmaal genoeg speelt, heb je de neiging om je eigen strategie te ontwikkelen. Het vinden van een die comfortabel voor je is, is het beste wat je in het spel kunt doen.